BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

#DITHEBJEGEMIST AFLEVERING 2 | FIRST DATES HOTEL

18 feb 2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
204 keer bekeken
FD Hotel afl2
En jij dacht dat een blinddate spannend was? In First Dates Hotel gaan vrijgezellen op blinddate en verblijven meteen in een hotel voor een tweede date.  En ergens is dat ook wel fijn, dan weet je meteen of die memorabele avond aan je date of stiekem toch aan die veel te smaakvolle gin tonic lag... 

#1 Never been kissed

De 21-jarige Joy is weleens benieuwd naar die vlinders en gekkigheid waar iedereen zo hard op gaat. Zelf is ze nog nooit gezoend, gaat daar dit weekend wat in veranderen…?

#2 Lieve, pittige mosterd

De vrolijke Corry ziet zichzelf als een ‘lieve, pittige mosterd’. Wij zijn instant fan van deze levenslustige vrolijke dame. Zal fotografe Lisette haar perfecte kaasje zijn? Of kroket? Of… wat eet je eigenlijk nog meer met mosterd?

#3 Onze (fan)girls Corry en Lisette

Wat viel dit heerlijk stel in de smaak. Zowel bij elkaar, bij het publiek, als Sergio bij hén. 

#4 Zoenen, zoenen, zoenen!

Jaaaaa! Er is weer gezoend in het First Dates Hotel! Daar worden we vrolijk van. “Love is in the air…” - Vals, maar zeer goed gemutst gezang galmt vanuit de keuken -.  En oké, van de écht spontane zoen hebben we geen beelden (die blijft lekker van Joy en Bart). Maar van deze plaatjes worden we ook al zeer blij!

#5 En natuurlijk Mounssifs snor!

Voor alle fashionista’s en iedereen die simpelweg gek is op snorren was de nuchtere Groningse ‘Marrokaas’ het feestje van de avond. Op een ultieme brakdag draaide hij aan zijn snor. En sindsdien prijkt er een strak gekruld prieeltje op zijn bovenlip. Wij zijn fan, maarrr… is zijn date dat ook?
Dat was het weer, tot volgende week!

First Dates Hotel aflevering 2

 First Dates Hotel UK, elke werkdag 19:25 op NPO 3!

Meer over dit onderwerp