Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Dit is je weekendplanning! #week32

9 aug 2016
  •  
leestijd 1 minuten
weekendtips
Dus trommel je beste matties en dinnies op voor één van deze knallers. Of voor ze allemaal. Mag ook.  
APPELSAP FESTIVAL
Urban & elektronische muziek. Beetje zoals die Spotify hiphop-playlist van je broertje. Maar dan met een rauw randje. Zonder geklepper van ene ‘Mr. 305’. En onze eigen Rotjoch natuurlij. Dát is wat Appelsap Festival serveert. Tip voor als je gaat: doe stevige patta’s aan. Want er wordt sowieso gesprongen. En dan zijn sleehak-sneakers onhandig.  
PARADIGM FESTIVAL
Slapen is ouderwets. Dat is wat Paradigm Festival denkt. Want daar gaan ze dit weekend 72 uur lang door. Voordeel voor de ochtendhumeur draken: je kunt tukken op de camping. Zonder dat een reefteef je uit de tent beukt. Extra pluspunt: op de camping is een mini-supermarkt én een chill-out area. Iets met luxe.  
DE PARADE
Voeten verneukt door al dat festival gedans? Hop dan langs De Parade . Want daar staat het vloeren-kapot-stampen-niveau een pitje lager. Wat je er wél doet? Biertjes doen terwijl je koekeloert naar theater-, muziek- en dansvoorstellingen. En als je wil, mag je de vloer tóch kapot stampen. Denken we.