Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Dit ga je deze week zien #week13

27 mrt 2017
  •  
leestijd 3 minuten
Schermafbeelding 2017-03-23 om 14.23.45
Shakes drinken en vitaminepillen slikken met Valerio. Naar een Tattoo Convention met een spraakcomputer. En filosoferen over ‘werken’ met Sophie. Oh en over werk gesproken, in Spuiten en Slikken zie je hoe het dubbelleven van een Fetish Perfomer eruitziet. Ja echt. Dit ga je deze week bij BNN zien.

VALERIO4EVER

Oke, tegenwoordig lijkt iedereen en iedereens moeder massaal aan die vitaminepillen te zitten. Wat blijkt? 50% van de Nederlanders slikt die dingen. Valerio vraagt zich af waarom. Is die shit eigenlijk wel gezond? Poedermaaltijden. Ook zo’n ding. Je kent het wel, dat astronautenvoedsel. Kan je daar nou écht op leven? En wat moet je allemaal eten om de dood zo lang mogelijk uit te stellen? Valerio geeft glashelder antwoord op al je prangende vragen in Valerio4Ever.Maandagavond om 21:10 uur op NPO3!

SOPHIE IN DE MENTALE KREUKELS

Werken is vaak kut, maar je moet wat om de kost te verdienen. Best vanzelfsprekend is het als je 40 uur in de week aan het buffelen bent. Zo vanzelfsprekend, dat we voorbij gaan aan de vraag “welke invloed heeft werk eigenlijk op ons?” Sophie zoekt een antwoord bij Chantal Janzen. Want zij redt het allemaal prima. Hoe bezwijkt zij niet onder die belachelijke druk? Oh, en mocht je je afvragen waarom werk zo belangrijk is in ons leven, of waarom we ons werk zo belangrijk vinden? Dan geeft columnist Bas Heijne je antwoord. Oh én, Sophie bezoekt een AUM-meditatie. Iets waar mensen weer in balans proberen te komen. Misschien wat voor jou?Dinsdagavond om 20:30 op NPO3!

JE ZAL HET MAAR HEBBEN

Deze week zie je Corné en Marvel. Corné raakte van de ene op de andere dag bewusteloos en liep ernstig hersenletsel op. Gevolg: hij zit nu in een rolstoel en hij kan alleen praten via een spraakcomputer. Maar, zoals je dat gewend bent van de JZHMH’ers , houdt dat hem niet tegen. Integendeel, hij is super actief. Corné zette een tatoeage bij de Tattoo Convention. En hij piept nog even bij Mr. Polska langs voor een concert. Ook zie je Marvel. Zij ontwikkelde een eetstoornis als gevolg van ingrijpende gebeurtenissen in haar leven. Marvel werkt keihard aan haar herstel. Ze gebruikt haar kwetsbaarheid als middel, en gebruikt ’t als thema in haar werk als fotografe.Dinsdagavond om 21:25 op NPO3!

SPUITEN EN SLIKKEN

Gwen onderzoekt ‘de kater’. Je bent er vast vertrouwd mee. Als een ijskoud bad. Maar, hoe (on)gezond is een gemiddeld avondje flink doorzuipen eigenijk voor je lever? Emma heeft ook niet stil gezeten. Zij leidde tijdelijk een dubbelleven als fetish performer. Willen we allemaal wel eens proberen toch? Ze gaat op pad met verschillende artiesten en staat uiteindelijk ook zelf op het podium van een groot fetisj feest te shinen. Lekker naalden uitdelen en mensen in leer bekijken. Geil.Dinsdagavond om 22:00 uur op 3.

BREAK FREE

Deze week in Break Free een ode aan Daan van Rhijn uit Groningen. Daan wordt onverhoopt ziek op een tropisch eiland in Maleisië en overlijdt uiteindelijk. Zijn broer, Bob, treedt in Daans laatste voetsporen en brengt een indrukwekkend eerbetoon.Donderdag avond om 21:00 uur op 3.

WAT JE NOG MEER KAN ZIEN

Maandag – 21:15 uur op NPO 3 – Valerio4everMaandag – 21:45 uur op NPO 3 – Reggie Yates: Life and Death in ChicagoMaandag – 22:55 uur op NPO 2 – 2doc:  Mano Bouzamour: De belofteMaandag – 23:00 uur op NPO 3 – F*ck me, I’m Famous (Herhaling)Dinsdag – 20:30 uur op NPO 3 – Sophie in de Mentale KreukelsDinsdag – 21:25 uur op NPO 3 – Je Zal Het Maar Hebben (Jayan & Pim)Valerio4everF*ck me, I’m FamousSophie in de Mentale KreukelsJe Zal Het Maar Hebben (Jayan & Pim)
Dinsdag – 22:00 uur op NPO 3 – Spuiten en Slikken (Alcohol & Fetish performers)Woensdag – 22:10 uur op NPO 3 – First datesDonderdag – 16:00 uur op YouTube - #BOOSFirst dates#BOOS
Donderdag – 21:00 uur op NPO 3 – Break Free (Maleisië)Donderdag – 22:30 uur op NPO 3 – SluipschuttersVrijdag – 17:00 uur op YouTube – Drugslab Zaterdag – 22:15 uur op NPO 3 – 3Doc: Typhoon, Bues & BlessingsZaterdag – 23:15 uur op NPO 3 – Vechtershart marathonZondag – 19:50 uur op NPO 3 – 3 op Reis (Oeganda en Frankfurt)Zondag – 20:25 uur op NPO 3 – Smeris (Over de grensZondag – 22:00 uur op NPO 3 – Homeland (Sock Puppets)SluipschuttersDrugslab 3Doc: Typhoon, Bues & BlessingsVechtershart marathon3 op Reis (Oeganda en Frankfurt)Smeris (Over de grensHomeland (Sock Puppets)
Zondag – 23:10 uur op NPO 1 – De avond van de Filmmuziek (Deel 2)