NPO
Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

De beste muziek: de 3FM Awards!

25 mrt 2016
  •  
leestijd 1 minuten
3fm awards nieuwe pip
Maandag 28 maart worden de 3FM Awards uitgereikt. Dé radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten toveren TivoliVredenburg in Utrecht om tot een walhalla voor muziekliefhebbers...
Met vijf zalen en meer dan twintig liveoptredens belooft het een prachtig feest te worden. Naast alle livemuziek, worden er ook muziekdocumentaires vertoond. De Pandora, de Ronda, de Hertz en de Cloud Nine-zaal zijn vanaf 15.00 uur geopend. Om 20.30 uur begint in Ronda de uitreiking van de 3FM Awards. En die zijn live te zien bij de VARA! Dat mag je dus écht niet missen! 
Ben jij benieuwd welke artiesten er gaan optreden? Download dan nú het blokkenschema.  
De hele dag draait natuurlijk uiteindelijk om de uitreiking van de awards. Heb je nog niet gestemd? Dat kan nog steeds! Help je favoriete artiest aan een felbegeerde 3FM Award. Stemmen kan hier!  En wil je alvast in de stemming komen?
Kijk dan de 3FM Awards van 2015 nog eens terug. En niet vergeten: de 3FM Awards 2016 zijn maandag 28 maart (tweede Paasdag) te zien bij de VARA om 20.25 uur op NPO 3!