Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

#BOOS: De nieuwste afleveringen

11 aug 2016
  •  
leestijd 2 minuten
thumb12

SCHOOL DISCRIMINEERT FLOORTJE DE MOEDER EN OVERHEID ZEGT OK IS GOED | #BOOS AFL. 12

Floortje is boos. Ze wil verpleegkunde studeren aan het beste ROC van Nederland. Het Hoornbeeck College. Maar dat mag niet. Want ze is niet christelijk. Ze wil zich helemaal aanpassen. De Bijbel lezen en rokken dragen. Maar toch mag ze niet naar deze school. Want ze heeft niet de juiste identiteit. Dat is discriminatie volgens onze Grondwet. Toch? Of toch niet? Dat gaan we uitzoeken.

RAPPER SJORS RENT WEG EN RAPPER SJORS SNAPT KERFETTI NIET | #BOOS AFL. 11

Renée is boos. Op Rapper Sjors! Ja echt. Voor haar beste vriend wilde ze een persoonlijke videoboodschap van Sjors. Ze moest hier 50 euro voor betalen. Tijdens het overmaken ging er iets mis. En was het bedrag 2 keer overgemaakt. Nu wil ze de helft terug. Maar de rapper maakt dit niet over. Dus moeten wij megaver rijden. Naar Limburg. Naar Rapper Sjors. Gelukkig moesten we daar in de buurt ook nog noedels langsbrengen.

VAN DIJK NAAIT KLEIN MEISJE EN BOEKENMEVROUW KAN GEEN METAFOREN

Julia is boos. Jaren geleden bestelde ze GEEN boek bij Van Dijk. Van Dijk zei van wel. Maar Julia had dat boek nooit gekregen. Dus sloten ze een compromis. Ze hoefde maar de helft te betalen. Julia, met al haar kleinheid, deed dat gelijk. Maar daarna ging het mis. Ze wordt nu al jarenlang gestalkt door incassobureaus. Gelukkig krijgen wij ook nog geld van Van Dijk. Voor een dvd van de Alpacas. Tijd om dat geld eens op te gaan halen.

DAAN EET KAUWGOM UIT TIMS MOND EN SONY GEEFT IEDEREEN NIEUWE PLAYSTATION

Daan is boos. Hij kreeg een Playstation 4 voor z’n verjaardag. Megablij mee. Maar na 3 maanden begon deze alle discs uit te werpen. Best onhandig. Gelukkig had SONY daar fixes voor bedacht. Maar deze werkten na een jaar ook niet meer. En toen was zijn garantie voorbij. Daar heeft SONY alleen geen boodschap aan. Beetje vreemd, aangezien zij het hebben uitgesteld met hun eigen fixes. Langs bij SONY dus.

Meer zien? Aberneren kan hier!

Jij ergens #BOOS over? Mail: boos@bnn.nl!