BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Astrid Joosten 58 jaar!

22 mrt 2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
astrid joosten nieuwe site
Dinsdag 22 maart mocht VARA-voorvrouw Astrid Joosten 58 kaarsjes uitblazen. Dat vráágt om een terugblik, want als er één gezicht nu al decennia bij de VARA hoort dan is het Astrid wel. Enne... wist je dat je met Astrid nog lekker wijntjes kunt drinken ook? 
Astrid begon in 1983, tijdens haar studie Spaans, als omroepster. Ze liet haar studie al snel links liggen om zich volledig te focussen op haar televisiecarrière.
Hier Astrid aan het begin van haar carrière (1984):
In 1987 maakte ze een uitstapje naar de TROS, om vervolgens in 1990 weer terug te keren naar de VARA. Sindsdien heeft ze verschillende talkshows en programma’s gepresenteerd.
Kanniewaarzijn was recentelijk nog te zien op tv en het blijkt dat Astrid nog steeds érg populair is bij de mannen:
Sinds 1991 is Astrid Joosten hét gezicht van 2 voor 12. Op 26 februari presenteerde ze de show al 25 jaar. Om dit jubileum te vieren speelden in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen collega Paul de Leeuw en zijn man de kennisquis:
Maar dat is nog niet alles. Want funfact: wie wist er dat Astrid naast haar televisiewerk ook nog eens bijzonder actief is als wijnkenner? Iets dat begon als een hobby heeft al een flinke poos geleden serieuze vormen aangenomen. Ze staat aan het hoofd van een eigen wijnshop. Dus wij weten wel welke vragen Astrid zelf nooit hoeft op te zoeken... 
Hou Astrid in de gaten via haar werk voor Kanniewaarzijn en 2 voor 12 of krijg directe updates via haar Facebookpagina

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar