Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Kaaspasta voor je kater!

20 aug 2016
  •  
leestijd 1 minuten
18416433_m
Heb je ’s ochtends je lurven eruit gekotst? Dan eet je dat er 5 x weer aan. Je voelt je aderen dichtslibben. Zo veel calorieën. Je hoeft een week niet meer te eten. Máár, het is het beste gevoel. Zeker als je een kater hebt. En stiekem ook op elke andere dag. Maar als je niet binnen een maand 160 kilo wil aankomen. Hou het dan bij de brakke dagen.  
Oké, hoe maak je dit dan? Nou het is ook nog eens megasimpel. En goedkoop, want weinig ingrediënten. Namelijk dit voor één persoon:
-       200 gram penne
-       150 gram verse roomkaas met kruiden (geen light)
-       100 gram geraspte kaas (pittig, belegen, 48+)
-       100 gram kipfilet met bieslook (broodbeleg)
-       Peper 
Gewoon de pasta koken. Terwijl dat aan het koken is de kipfilet in stukjes snijden. Als de pasta bijna klaar is in een wok/hapjespan de kipfilet warm laten worden. Pasta afgieten. In de grote pan bij de kipfilet gooien. Roeren. Dan steeds een eetlepel roomkaas erbij, roeren, en weer een eetlepel. Tot het lekker smeuïg is. Dan de geraspte kaas erbij. Roeren. Als laatst veel peper erdoor, terwijl je roert. KLAAR. LEKKER DICHTSLIBBEN.