Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

5 x WAAROM TEMPTATION ISLAND TOP IS

13 apr 2017
  •  
leestijd 2 minuten
Schermafbeelding 2017-04-13 om 11.12.42
Temptation Island. Als zelfs de Volkskrant erover schrijft dan weet je dat het een dingetje is. ‘De ultieme relatietest’ wordt het populaire programma ook wel genoemd. Vier stelletjes laten zich apart van elkaar omsingelen door hitsige singles. En dat op een tropisch resort vól fissa, alcohol en naaktheid. Als kinderen in een snoepwinkel. Vragen om problemen. En of er problemen ontstonden dit seizoen… Wij zijn, net als jij, een beetje verslaafd. En we komen er graag voor uit. Want, Temptation Island is awesome. Nog niet overtuigd? Hier wat redenen waarom Temptation Island top is: 

Vreemdgaan meer regel dan uitzondering

De stellen die meededen aan Temptation Island waren in het begin vrij overtuigd. Ze zouden niet vreemdgaan. En dit zouden ze makkelijk vol kunnen houden. Uhu. Dat hebben we gezien. Toen een paar van de chicks met elkaar getongd hadden was het hek van de dam. Want vrouwen die vrouwen tongen kan écht niet. God wat een aanstellers die gasten. Maar oké. Hierna besloten alle gasten vól te tongen met hun verleidsters. Reactie van hun chicks? Stomende seks hebben met hún verleiders. Ha! Wraak is zoet. Sensatie, dat snap je.

Interessante stellen

De stellen die meedoen zijn top gecast. Want wat waren ze verliefd. En wat zag het eruit als het perfecte plaatje. Maar dat plaatje werd al snel van de baan geveegd. Toch zitten er genoeg interessante persoonlijkheden bij. Jefferson, de Belgische boef die je eigenlijk niks kwalijk kan nemen door z’n grote lach. Niels, de Nederlandse bulldozer die toch een heel klein hartje bleek te hebben. Lize, de Belgische schone die, ondanks dat er op haar hart werd getrapt, classy bleef tot het einde. Allemaal doen ze lekker mee.

Interessante verleiders/verleidsters

Maar nóg vermakelijker zijn de zogenaamde verleiders en verleidsters. Hun doel is om de relaties kapot te maken. En daar doen ze alles voor. Parastoo werd zo’n beetje het aanhangsel van Niels. Alex was meteen overtuigd dat hij vieze dingen ging doen met Rosanna. Ken was vrijwel meteen de natte droom van Lize. En Karim? Die ging op de achtergrond voor Lisa én Jolien. Niet op de voorgrond en toch scoren. Lekker bezig.

Tegeltjeswijsheden

De emoties lopen hoog op. En dat resulteert in prachtige uitspraken. Tegeltjeswijsheden bijna. “Vieze dingen doen met je meisje.” “Die piercing schuurt tegen m’n ding aan.” “Ik word opgewonden van een vinger in een gaatje steken.” “Die wijn smaakt naar zure piemel.” “Ik heb don’t stop op m’n poes staan.” “Ik heb 400cc aan humor.” En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Stijl en klasse. Benieuwd wat er nog aan het rijtje toegevoegd kan worden.

Laatste kampvuur

Vanavond is de grande finale. De stellen krijgen elkaar weer te zien na het grote avontuur. En aangezien ze allemaal vreemd zijn gegaan, is de grote vraag of ze elkaar vergeven. Zijn ze überhaupt blij om elkaar weer te zien? Spannend wel. Wij gokken dat alle relaties verleden tijd zijn. Wat denken jullie?