Sfeerfoto van All Stars

All Stars

Elke zondag te zien om 21.50 uur bij BNNVARA opnpo3

In All Stars & Zonen keren de welbekende voetballende vrienden terug... Maar dit keer niet alleen! Ze zijn een stukje ouder geworden en inmiddels nemen hun (schoon)zonen en dochters de bal over.
All Stars

Win één van de zes voetbalshirts uit All Stars & Zonen

All Stars & zonen komt eraan! Vanaf zondag 20 september start om 21.50 uur bij BNNVARA op NPO 3 het nieuwe seizoen. In All Stars & Zonen keren de welbekende voetballende vrienden terug, maar dit keer niet alleen! Ze zijn een stukje ouder geworden en inmiddels nemen hun (schoon)zonen en dochters de bal over.
Uiteraard spelen ze weer in hun oude vertrouwde voetbalshirt met als sponsor Harry’s Tuincentrum, maar ze worden dit keer door meerdere bedrijven en verenigingen bijgestaan zoals; Schoonmaakbedrijf de Wit, Slagerij Bakker, Biljart Vereniging Geen Keus, Hartstikke Petangwe en Swift People. Jij maakt kans om één van deze voetbalshirts te winnen. En wat het nog leuker maakt, de shirts die we weggeven zijn ook echt gedragen in de serie. Wie weet win jij wel het voetbalshirt van Daniel Boissevain, Danny de Munk of Kasper van Kooten. Doe nu mee!