Sfeerfoto van 2 voor 12
2 voor 12

2 voor 12

Vanaf 6 september elke vrijdag om 20.25 uur opnpo2

In BNNVARA's kennisquiz 2 voor 12 nemen twee duo's het tegen elkaar op in twaalf vragen. Onder leiding van Astrid Joosten. Vanaf vrijdag 6 september om 20.25 uur op NPO 2.

VOLG ONS

2 voor 12

Kijkerswedstrijd

Zoals je wellicht hebt kunnen zien in ons programma of ergens hebt gelezen, de app is per 1 februari 2019 offline gehaald. Maar gelukkig kun je gewoon blijven meedoen met onze Kijkerswedstrijd.   Uitleg:   Bij de Kijkerswedstrijd kan jij meespelen met het eerste team. Als je het twaalfletterwoord van team 1 hebt geraden kun je dat hier invullen.
Zoals je wellicht hebt kunnen zien in ons programma of ergens hebt gelezen, de app is per 1 februari 2019 offline gehaald. Maar gelukkig kun je gewoon blijven meedoen met onze Kijkerswedstrijd.
Uitleg:
Bij de Kijkerswedstrijd kan jij meespelen met het eerste team. Als je het twaalfletterwoord van team 1 hebt geraden kun je dat hier invullen.
Vanaf vrijdag 25 januari kun je op deze pagina de nieuwe spelomgeving vinden. Uit de inzendingen trekken wij een winnaar die de exclusieve 2 voor 12 pennenset wint.
Op vrijdag van 20.25 uur tot 21.25 uur kun je jouw antwoord hier inzenden. Klik daarvoor op de knop in het menu.
Geef het antwoord op de Kijkerswedstrijd, vul jouw naam, e-mailadres en woonplaats in en klik op ‘Versturen’.
De winnaar krijgt op maandag via e-mail bericht van ons en wordt op de site van 2 voor 12 bekend gemaakt, met achternaam en woonplaats. Met een goed antwoord maak je kans op de 2 voor 12 pennenset.

Winnaars:

Vrijdag 6 september 2019 - Mw. De Nijs uit Zoetermeer 
Vrijdag 13 september 2019 - Mw. De Vries uit AlmereSfeerbeeld BNNVARA programma's